x

Καλώς ορίσατε στην


...ελάτε και εσείς στην ομάδας μας


Ειδικές προσφορές, Νέα προιόντα, Δώρα


PeterLynn Kiteboarding /

44 χρόνια εμπειρίας στην βιομηχανία του Kite.

Βρίσκεστε εδώ:: Aρχική » ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ » ΙΣΤΟΡΙΑ »

Peter Lynn Kitesports - Η Ιστορία

Γεννημένος το 1946, ο Peter Lynn άρχισε να πετά αετούς από νεαρή ηλικία. Ξεκίνησε την καριέρα του ως μηχανικός, απόφοιτος ΝΑ Mech Hons το 1969 και άρχισε να εργάζεται με πλήρη απασχόληση στην βιομηχανία του kite από το 1971.

Υπήρξε ένας κορυφαίος νεωτεριστής και μια κινητήρια δύναμη στη διεθνή βιομηχανία kiting. Με αποκλειστικό στόχο να είναι στην αιχμή του σχεδιασμού kite, Ο Peter και η ομάδα του κατέχουν την πρωτιά μοναδικών εφευρέσεων όπως η εφεύρεση του buggy kite το 1990, ή του C-Quad το 1997 και το Arc style ή τύπου Twinskin το 1999.

1987 - 1997: Τα πρώτα buggies kite

Το 1990, η εφεύρεση του buggy kite έδειξε για πρώτη φορά ότι ο αετός θα μπορούσε να είναι ένα βιώσιμο μέσο για τη μετατροπή της αιολικής ενέργειας σε κινητήρια δύναμη. Από το 1987 ο Peter και η ομάδα του, δέσμευσε το 100% του χρόνου και της ενέργειάς τους για την ανάπτυξη της kiting έλξης, με τις πρόωρες προσπάθειες για kite sailing.

Ένα από τα πρώτα kite που πραγματοποιήθηκε με το όνομα Peter Lynn ήταν το Peel. Με ένα απλό σχεδιασμό two line wing που πρόσφερε πολύ καλές επιδόσεις, σταθερότητα και εξαιρετικό χειρισμό.

1997: C-Quad

Από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, η ομάδα του Peter Lynn είχε αναγνωρίσει ότι το kiteboarding, εαν θα μπορούσε να γίνει πράξη, θα ήταν ένα μεγάλο έπαθλο.

Το 1997, το πρώτο υβριδικό kite γεννήθηκε! το C-Quad. Η ταχύτητα και η απόδοση αυτού του kite εξέπληξε όλο τον κόσμο και γρήγορα χρησιμοποιήθηκε ευρέως σε πολλούς κλάδους kiting και έδειξε να είναι απόλυτα κατάλληλο για kite buggying αλλά και για kite sailing, ακόμα και kiteboarding.

2005-2011: Έμφαση στους αετούς foil.

Με τα χρόνια οι σχεδιαστές της Vliegerop / Peter Lynn Kitesports στην Ολλανδία έγιναν το κλειδί για την ανάπτυξη της σειράς των προϊόντων της Peter Lynn.

Το Pepper ήταν εύκολο στη χρήση, όπου προσφέρει την εμπιστοσύνη και εμπνέει την σταθερότητα με πολλή δύναμη σε μια πολύ προσιτή τιμή. Μετά από αυτή τη μεγάλη επιτυχία η Peter Lynn άρχισε να αναπτύσσει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων για αρχάριους και προχωρημένους χρήστες που θέλουν να προχωρήσουν εύκολα το αγαπημένο τους άθλημα. Το εύρος Access γεννήθηκε. Αποτελείται από τον Hornet, τον Twister και τον Viper.
Το 2006 το πρώτο "pro level" kite κυκλοφόρησε, ο Reactor. Αυτό το εξαιρετικό kite στόχευε σε buggy cruising με εξαιρετική σταθερότητα. Ηταν ο πρώτος αετός που σχεδιάστηκε σύμφωνα με τα κριτήρια και τους πιο απαιτητικούς αναβάτες. To 2009, η σειρά pro level για πρώτη φορά επεκτείνεται με τον Core, ένα εξαιρετικά ευέλικτο αετό που ήταν το αποτέλεσμα των καλύτερων τεχνολογικών εξελίξεων από τους ολλανδούς σχεδιαστές.

2012-Σήμερα: Ένα brand, όλοι οι κλάδοι.

To 2011 ήταν ξεχωριστή χρονιά για την Peter Lynn. Με την δημιουργιά των δύο εξειδικευμένων αετών kiteboarding στο τέλος του 2011, η Peter Lynn εισήλθε στην αγορά του LEI. Το Escape και Fury ήταν το αποτέλεσμα πολλών ετών ανάπτυξης και έδειξε στη βιομηχανία kiting ότι 40 χρόνια εμπειρίας σημαίνει πραγματικά κάτι.

Τόσο το Escape και ο Fury γρήγορα αναγνωρίστηκε από kiteboarders σε όλο τον κόσμο. Μέχρι το τέλος του 2012, η ​​δεύτερη γενιά του Escape και Fury εισήχθη, με δύο αετούς βελτιωμένοθς περαιτέρω και συντονισμένοι για να ταιριάζουν σε όλους τους αναβάτες. Επιπλέον, η σειρά LEI επεκτάθηκε με τον Fury Lite. Νωρίς το 2014 ένας άλλος LEI έχει κυκλοφορήσει. Το Swell σχεδιάστηκε για kitesurfing και kiteboarding, και αξιολογήθηκε από διεθνή περιοδικά ως απο τα καλύτερα kite που έχουν δημιουργηθεί ποτέ.

Peter Lynn Newsletter

Πού θα μας βρείτε

Γνωρίστε την Peter Lynn!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Peterlynn Hellas
Δημητρίου Ράλλη 11 Μαρούσι Αττική
Τηλ.: 694 9090691
Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 5:00